top of page
Actuele dans
Actuele dans

ACTUELE DANS

De cursus 'actuele dansvormen' bestaat uit een waaier van verschillende actuele danstrends om zonder partner te dansen. - commercial - Hip Hop - Videoclipdance, Disco  - Funky enz... Je leert in deze cursus verschillende choreografieën op actuele hits. (verschillende leeftijdsgroepen)  
 

Je hebt verschillende mogelijke dagen waarop je deze cursus kan volgen. Binnen een cursus mag je van dag veranderen of meermaals de les volgen zonder hiervoor meer te betalen.

Beginners vanaf 10 jaar 
-   maandag 18 sept. om 20.00u.  -   woensdag  20 sept. om 17.30u.   -   zaterdag 23 sept. om 10.00u. 
Gevorderden
-   maandag 18 sept. om 18.00u.  -   woensdag  20 sept. om 19.30u.   -   zaterdag 23 sept.. om 11.00u. 
Vergevorderden
-  maandag 18 sept. om 19.00u..   -   woensdag  20 sept. om 18.30u.   -   Vrijdag 22 sept. om 18.30u. 

hip hp

HIP HOP (Shakira)

De vrijheid die men heeft bij hiphop is zo groot dat men werkelijk een enorme ruimte heeft voor improvisatie of toevoeging van andere danspasjes. Zo kan men per persoon een compleet andere aanpak zien, doordat deze zijn eigen karakteristieke bewegingen heeft ingevoerd in het hiphopdansen. Dit is dan ook een van de grote unieke voordelen die hiphop kent ten opzichte van talloze andere dansen die vast zitten aan opgelegde dansregels.

Het is dan ook van hieruit dat de interesse uitgaat naar de hedendaagse jongeren die in de ban zijn van hiphop om dergelijke dansen aan te willen leren. Om hiphop aan te leren moet men over een goed gevoel voor ritme beschikken alsook de wil om te blijven oefenen. Het vergt de nodige ervaring en vaardigheden om een perfecte dans te kunnen uitvoeren. Zelfs de simpelste danspasjes vergen de nodige coördinatie van zowel de voeten als de andere bewegingen.

Beginners

- donderdag 21 sept. om 19.00u.

Gevorderden

- donderdag 21 sept. om 20.00u. 

LAU'S LAB  NIEUW !!!

Deze unieke les combineert commerciële Hip-Hop met diverse urban stijlen op energetische muziek.

Danservaring vereist

Dinsdag 19 sept. om 20.00u.

Lau's Lab
streetjazz
Fundance

FUNDANCE - LINEDANCE

Dansen voor het plezier in groep. Deze dansjes zijn toegankelijk voor iedereen en er is geen danservaring nodig! Een uurtje vol dansgenot op muziek van toen en nu! 

- dinsdag 19 sept. om 18.30u. tot 19.30u.

kinderdans

KINDERDANS

Verschillende leeftijdsgroepen

In onze kindercursussen leren we de kinderen spelenderwijs dansen en wordt de basis gelegd voor de dansontwikkeling van uw kind. 

De creativiteit, muzikaliteit en algemene motoriek van uw kind worden hierdoor gestimuleerd. Alle muziekgenres komen aan bod. Van 'het klein stationnetje' tot R&B en dance. Alle dansertjes zijn welkom om het eens te komen proberen.

- 3j. tot  4j. zaterdag 23 sept. om 10.00u.

- 5j. tot  7j. zaterdag 23 sept. om 10.00u.

- 8j. tot 10j. zaterdag 23 sept. om 11.00u.

Latino Dance For Kids

LATINO DANCE FOR KIDS

Van 8j. tot 13j.

- zaterdag 23 sept. om 09.00u.

Commercial - Streetjazz met Femke

COMMERCIAL - STREETJAZZ MET FEMKE

Lichts, camera, action! Zet je schrap om het podium te beheersen als een echte performer. Commerciële dans is een dynamische en veelzijdige dansstijl die sterk wordt beïnvloed door populaire muziek. Het is een genre dat verschillende dansstijlen en technieken combineert om uitvoeringen te creëren die vaak te zien zijn in muziekvideo's, commercials, liveshows etc. Deze lessenreeks laat je proeven van de diverse wereld van commercial dance. ARE YOU READY ? 

  Dinsdag 19 september  om 21.00u.

Klassiek Ballet

KLASSIEK BALLET

Klassiek Ballet volgt een vast systeem met de posities van armen, voeten, hoofd, en het totale lichaam. Dit formele systeem leert de danser te bewegen met snelheid, controle, soepelheid en elegantie. Klassiek Ballet vormt een stevige basis voor andere dansstijlen.

- woensdag 20 september om 17.30u.

bottom of page