top of page

ACTUELE DANS

De cursus 'actuele dansvormen' bestaat uit een waaier van verschillende actuele danstrends om zonder partner te dansen. Disco  - Funky - Hip Hop - Videoclipdance, enz... Je leert in deze cursus van 14 lessen verschillende choreografieën op actuele hits. (verschillende leeftijdsgroepen)  
 

Je hebt verschillende mogelijke dagen waarop je deze cursus kan volgen. Binnen een cursus mag je van dag veranderen of meermaals de les volgen zonder hiervoor meer te betalen.

Beginners

- woensdag  18 jan. om 17.00u.  

- donderdag 19 jan. om 19.00u.

Gevorderden 

- woensdag 18 jan. om 19.00u.

- vrijdag       20 jan. om 18.00u.

Competitie niveau

- woensdag 18 jan. om 20.00u.  

- vrijdag       20 jan. om 19.00u.

actuel das
kinderdans

KINDERDANS

Verschillende leeftijdsgroepen

In onze kindercursussen leren we de kinderen spelenderwijs dansen en wordt de basis gelegd voor de dansontwikkeling van uw kind. 

De creativiteit, muzikaliteit en algemene motoriek van uw kind worden hierdoor gestimuleerd. Alle muziekgenres komen aan bod. Van 'het klein stationnetje' tot R&B en dance. Alle dansertjes zijn welkom om het eens te komen proberen.

- 3j. tot 5j. woensdag 18 jan. om 15.00u.
- 6j. tot 8j. (actuele dans) woensdag 18 jan. om 16.00u.
- 6j. tot 11j. (pre - ballet) zondag  22 jan. om 10.00u.

FUNDANCE - LINEDANCE

Dansen voor het plezier in groep. Deze dansjes zijn toegankelijk voor iedereen en er is geen danservaring nodig! Een uurtje vol dansgenot op muziek van toen en nu! 

- maandag 16 jan. om 18.45u. tot 19.45u.

modern

MODERN

Moderne dans is een podiumdans zonder vaststaand bewegingspatroon. Het is een verzamelbegrip voor verschillende zeer individuele danstechnieken uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Dit soort eigentijdse dansvormen worden nu veelal aangeduid als 'hedendaagse dans'.

- Niv. A/B (beginners) zondag 22 jan. om 11.30u.

- Niv B/C (gevorderden)  zondag 22 jan; om 12.30u.

1ster mededeling.png
street jazz

STREET JAZZ

Een combinatie van jazz en urban dance voor gevorderde dansers. 

- dinsdag 17 jan. om 19.00u.

jazz

JAZZ 

Jazzballet, ook wel jazzdans of jazzdance genoemd, is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazzrock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn jazzy – veel losser. Ook wordt er gebruikgemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek met summiere isolatie technieken van hoofd, schouder, elleboog, pols, hand, vingers, borstkas en bekken (heupen).

- dinsdag 17 jan. om 18.00u.

ballet

KLASSIEK BALLET

Ballet is een dansstijl waarin passen worden gecombineerd met vloeiende bewegingen zoals draaien en sprongen. Met speciaal voor het ballet gecomponeerde muziek, de mooiste kostuums en decors wordt geprobeerd een verhaal met een bepaalde sfeer over te brengen aan de toeschouwers.

PRE-BALLET 
- kids 6j. tot 11j. zondag 22 jan. om 10.00u.

-KLASIEK BALLET
Niv. A/B Beginners zondag 22 jan. om 10.45u.

-GEVORDERDEN
Niv. B/C Gevorderden zondag 22 jan. om 13.30u.

1ster mededeling.png
bottom of page