top of page

ACTUELE DANS COMMERCIAL

De cursus 'actuele dansvormen' bestaat uit een waaier van verschillende actuele danstrends om zonder partner te dansen. Disco  - Funky - Hip Hop - Videoclipdance, enz... Je leert in deze cursus van 14 lessen verschillende choreografieën op actuele hits. (verschillende leeftijdsgroepen)  
 

Je hebt verschillende mogelijke dagen waarop je deze cursus kan volgen. Binnen een cursus mag je van dag veranderen of meermaals de les volgen zonder hiervoor meer te betalen.

Beginners

- maandag  18 sept.  om 18.00u.  

- woensdag 20 sept. om 18.30u.

Gevorderden 

- woensdag 20 sept. om  19.30u.

- vrijdag       22 sept.  om 18.00u.

Vergevorderde

- Vrijdag 22 sept. om 19.00u.

DISCO MET YULIA 
Open level
- woensdag 20 sept. om 17.30u.
- zaterdag   23  sept. om 11.00u.


Gevorderden
- maandag 18 sept. om 19.00u.

DISCO COMPETITIETRAINING

- woensdag 20 sept. om 20.30u.
- zaterdag    23 sept. om 15.00u.

FREESTYLE MET YULIA 

- ZATERDAG 23 SEPT. OM 10.00U.
actuel das
Disco competietietraining
Disco met Yulia open level
Freestyle met Yulia
kinderdans

KINDERDANS

Verschillende leeftijdsgroepen

In onze kindercursussen leren we de kinderen spelenderwijs dansen en wordt de basis gelegd voor de dansontwikkeling van uw kind. 

De creativiteit, muzikaliteit en algemene motoriek van uw kind worden hierdoor gestimuleerd. Alle muziekgenres komen aan bod. Van 'het klein stationnetje' tot R&B en dance. Alle dansertjes zijn welkom om het eens te komen proberen.

- 2 de en 3 de kleuter  zaterdag 23 sept.  10.00u.
- 1 ste en 3 de leerjaar actuele dans zaterdag 23 sept.  11.00u.
- 6j. tot 11j. (pre - ballet) zondag  24 sept.  10.00u.

FUNDANCE - LINEDANCE

Dansen voor het plezier in groep. Deze dansjes zijn toegankelijk voor iedereen en er is geen danservaring nodig! Een uurtje vol dansgenot op muziek van toen en nu! 

- donderdag 21 sept. om 19.00u.

Fundance -Linedance
modern

MODERN

Moderne dans is een podiumdans zonder vaststaand bewegingspatroon. Het is een verzamelbegrip voor verschillende zeer individuele danstechnieken uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Dit soort eigentijdse dansvormen worden nu veelal aangeduid als 'hedendaagse dans'.

- Niv. A/B (beginners) zondag 24 sept. om 11.30u.

- Niv B/C (gevorderden)  zondag 24 sept. om 12.30u.

1ster mededeling.png
Jazz met Femke

JAZZ MET FEMKE

Jazzballet, ook wel jazzdans of jazzdance genoemd, is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazzrock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn jazzy – veel losser. Ook wordt er gebruikgemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek met summiere isolatie technieken van hoofd, schouder, elleboog, pols, hand, vingers, borstkas en bekken (heupen).

- dinsdag 19 sept. om 18.15u.

COMMERCIAL  - STREET JAZZ  MET FEMKE 

Lichts, camera, action! Zet je schrap om het podium te beheersen als een echte performer. Commerciële dans is een dynamische en veelzijdige dansstijl die sterk wordt beïnvloed door populaire muziek. Het is een genre dat verschillende dansstijlen en technieken combineert om uitvoeringen te creëren die vaak te zien zijn in muziekvideo's, commercials, liveshows etc. Deze lessenreeks laat je proeven van de diverse wereld van commercial dance. ARE YOU READY ? 
- dinsdag 19 sept. om 19.15u.
Commercial - Street jazz met Femke
Klassiek Ballet

KLASSIEK BALLET

Ballet is een dansstijl waarin passen worden gecombineerd met vloeiende bewegingen zoals draaien en sprongen. Met speciaal voor het ballet gecomponeerde muziek, de mooiste kostuums en decors wordt geprobeerd een verhaal met een bepaalde sfeer over te brengen aan de toeschouwers.

PRE-BALLET 
- kids 6j. tot 11j. zondag 24 sept. om 10.00u.

-KLASIEK BALLET
Niv. A/B Beginners zondag 24 sept. om 10.45u.

-GEVORDERDEN
Niv. B/C Gevorderden zondag 24 sept. om 13.30u.

1ster mededeling.png
ballet Practice
bottom of page